tiistai 10. heinäkuuta 2018

Stailausprojektin ennen ja jälkeen kuvat

 10.7.2018
 

Valokuvaaja Jani Järvinen LandBridge photo otti kuvia stailauskohteestani ennen ja jälkeen stailauksen. Kohteiden stailaukset on tehty kevyesti, sillä kyseessä on aivan uusia asuntoja ja niiden uutuutta hohtavia pintoja ei haluttu liikaa peittää. Asuntoihin tuotiin hiukan väriä ja lämpöä, muutamilla kalusteilla, tekstiileillä ja pienesineistöllä. 

 
Merenrannassa sijaitsevat asunnot saavat isoista ikkunoista upean näkymän ja parvekkeella voi nauttia meren tuoksusta. Tilaan tuotiin tamminen ruokapöytä, samaa sarjaa olevat pikku pöydät, kaksi nojatuolia,valaisin, matto ja pienesineitä koristamaan.
 
 
Kiilto valkoinen keittiö, jossa välitilassa lasia ja kodinkoneet rosteria. Tammi lattia ja tasot. Tammipöytä ja tuolit, joissa valkoinen tekonahkaistuin sopivat sävyiltään tilaan.
 

 
Makuuhuoneen stailauksessa käytettiin mattoa, tyynyjä ja rottinkituolia. Huoneen upea iso ikkuna luo kauniin taulun merimaisemin.
 
 
Toisen asunnon sisäänkäynnistä oli suora näkymä keittiöön.

 
Olohuoneen ja keittiön yhdistelmä jatkuu isolle lasitetulle parvekkeelle.
 

 
Pieneen makuuhuoneeseen stailattiin leikkihuone.
 
Asuttuun kohteeseen stailaus tapahtuu paljolti asukkaan omilla kalusteilla ja muutamin lainattavin tekstiilein ja pienesinein. Silloin stailaus on myös runsaampi ja asutun näköinen. Kohteet stailataan tarpeen mukaan.
 
 

Lähetä kommentti