maanantai 4. syyskuuta 2017

Toimiston suunnitelma

4.9.2017
Yhteistyökumppanin kiinteistövälitystoimiston takatila olisi tarkoitus päivittää ja saada edustavampaan kuntoon. Takatila osin näkyy asiakastilaan ja tämän hetkinen kaaos ei ole kovinkaan mukava asiakkaille.
 
Luonnostelin tilaan suunnitelmat. Pohjakuvassa näkyy ikkuna seinämälle paneleilla tehty istuma-alue/laskutaso. Tyynyillä siihen saadaan pehmoiset paikat istumiseen. Tummanharmaaksi tai mustaksi maalatut paneelit tuovat tilaan vaalean laatta lattian rinnalle hyvää kontrastia. Tilassa on tällä hetkellä pähkinän sävyinen laminaatti, joka on tarkoitus poistaa ja alta paljastuu vaaleat 30x30laatat.
 
Nurkasta löytyy pieni "keittiö", allastaso ja roskakaappi ja yläkaappi.
Se jätetään paikoilleen ja viereen asetetaan/jätetään yksi tulostin. Tilassa on tällä hetkellä kolme isoa tulostinta, joista kaksi ei toimi ja ne pitää poistaa viemästä tilaa. Toimistossa tarvitaan erilaisia paperisia lomakkeita ja esitteitä ja niille saisi vanhoista kalusteista  hyvät paikat seinustalle. Taka seinä rakennettaisiin samalla harmaalla/mustalla paneelilla ja keskelle laitetaan valkoinen hylly, jonka päälle kyltti ja koristeita. Tämä alue näkyy asiakkaille, joten sen tulisi olla mahdollisimman siisti. Tilaan on hankittu jo kolme metallista "tynnyriä" erijätelajeille roskiksiksi. Keskelle huonetta laskutasoksi pieni pöytä ja alle helppohoitoinen matto.
 
 
Isosta ikkunasta tulee valoa päiväsaikaan, mutta se on peitetty tarralla niin ettei takatilaan näy ulkoa.
 
 
 
Suunnittelin aiemmin asiakastilaan ikkunat uusiksi. Ikkunoihin tarvitsee saada paljon kohteiden esitteitä ja isoihin ikkunoihin mahtuisi nykyistä enemmän kohteita esille. Suunnittelin "ikkunakehykset", joihin kirkkaisiin taskuihin laitetaan esitteet esille. ikkunakehyksien laidoille laitetaan ledivalolistat, joista tulee ikkunaan valoa pimeän aikaan.
 
Takatilan nykyinen kaaos.


 
Asiakastilasta näkyy takatilaan ja sen tulisi olla siisti ja edustava. Isot kaapit ikkunan edestä saisi pois ja tilalle tulisi ikkunakehykset joissa esitteet olisi. Näin tilaan tulisi enemmän myös enemmän valoa.


Nykyisistä telineistä esitteet näkyvät huonosti ja pimeän tullen vielä huonommin.

Lähetä kommentti