perjantai 9. kesäkuuta 2017

Tahvosten Taimimyyntipäivät

9.6.2017
Tänään alkoi Tahvosten taimistolla taimimyyntipäivät. Kävin perheen kanssa katsomassa tämän vuoden tarjontaa ja ostamassa muutamien talven aikana kuolleiden tilalle uudet kasvit.
Kerran vuodessa, kesäkuun alkupuolella yleensä, Puutarha Tahvoset avaa ovensa kaikille halukkaille. 
Alue on avoinna
 Perjantaina 9.6. klo 12-18
Lauantaina 10.6. klo 9-16

Myynnissä on muun muassa monenlaisia kasveja, hyöty- ja koristepensaita, sekä puita. Kesäkukkia ja amppeleita. Yrttejä ja hyötykasvien taimia.
 
 
 Alue on todella laaja ja mielenkiintoinen ihan vain katsella ja tutustua valikoimiin. Joka vuosi sieltä tarttuu muutamia kasveja matkaan ja samalla pääsee kysymään kasveista tarkemmin puutarhan työntekijöiltä.
 

 
Kasveja löytyy kyllä joka lähtöön. Ja ne on aseteltu samankaltaisten kasvien kanssa samalle alueelle, jotta ne on helppo löytää ja vertailla.
 
 
Ihania kukkia ja japanilaiseen puutarhaan upea ihanuus. Teki kyllä mieli napata se mukaan, mutta ei sille ole meidän tontilla paikkaa.  


Tänä vuonna on myös esimerkiksi istutusastioita, köynnöstukia ja penkkejä esillä.
 

 
Tämä ihana kaari, jonka ympärillä, jokin köynnös kasvaisi muodostaen pienelle pöytäryhmälle pienen "pesän" ja näkösuojan.
 
 
Penkki jonka keskeltä voi kasvaa puu varjostamaan penkillä istujia.

 
 
Kasvin voi laittaa myös häkkissä riippumaan esimerkiksi parvekkeelle koriste-esineeksi. tai näitä voi käyttää sellaisenaan koristamaan terassia.
 
 
 
Huomenna ehtii vielä hyvin tutustumaan puutarhan toimintaan ja tekemään taimilöytöjä.
Taimitie 40, 10420 Pohjankuru.
 

Lähetä kommentti