perjantai 2. kesäkuuta 2017

Kotisivut on nyt julkaistu

2.6.2017
Liityin kevään aikana Naisyrittäjät Facebook ryhmään. Helena Eslon ilmoitti ryhmänsivuilla tekevänsä miehensä kanssa kotisivuja ja päädyin pyytämään heiltä tarjouksen. Asiat sujuivat tosi mukavasti ja Helenalla oli hyviä ideoita ja kysymyksiä, joten päädyin tekemään kotisivuni heidän kanssaan.
Aiemmassa postauksessa kirjoitinkin Helenan kysymyksistä ja omista vastauksistani niihin.
 
Kävin kuvaamassa Karjaalla, muutamia kiinnostavia paikkoja ja kävin läpi omia aiemmin ottaneitani kuvia. Poimin kuvat, jotka mielestäni kertoivat minusta ja minun tyylistäni. Sivun galleriaan Helena laittoikin näitä kuvia ja voin sinne myöhemmin päivittää lisää kuvia.
 
Ystäväni Meikkitaiteilija Susanne Hinnelä kävi tekemässä minulle meikin ja samalla opettamassa minua meikkaamaan ja ottamassa minusta kuvia. Kaikki kiitos upeista kuvista ja ihanasta päivästä ystävän seurassa, hänelle. Sain kotisivuilleni itsestäni edustavan kuvan ja monta muuta hyvää vaihtoehtoa kuten alla olevan kuvan.
 
Suunnittelin myös logon jonka halusin sivuilleni ja Helena sen muokkasi vielä paremmin sivuille istuvammaksi, tekemällä sen taustasta läpinäkyvän.
 
Kotisivuni on saatu valmiiksi ja julkaistua. Suuri kiitos Helenalle ja Jasonille, Eslon Productions, ketkä valmistivat yritykselleni hienot minun näköiset sivut. Heidän kanssaan oli todella mukava tehdä yhteistyötä.
 
 
Eilen sitten muistin, myös messujen esitteet, joiden tulisi olla valmiina ennen Asuntomessuja. Odottelin kotisivujen valmistumista, jotta saan esitteen samaan tyyliin luotua ja täten kaiken materiaalin tukemaan toisiaan.
 
 
Päädyin kolmeen osaan taitettavaan esitteeseen. Etusivulle tulee logo ja kolmas osa taustakuvasta. Takaosaan laitoin yhteystiedot, josta malli alapuolella.
 
 
Ja sisäpuolen näkymä kokonaan avattuna.
 

Asuntomessut järjestetään tänä kesänä Mikkelissä ja minut löytää sieltä 24-27.7, suunnittelupisteeltä. Alla olevan osoitteen kautta pääsee varaamaan oman 30minuutin ilmaisen suunnittelukonsultaation.
 
Käy tutustumassa kotisivuihini osoitteessa
 

Lähetä kommentti