lauantai 17. kesäkuuta 2017

Kiinteistönvälittäjän opinnot

17.6.2017
Aloitin tämän keväänä aikana kiinteistönvälittäjän ammattitutkinto opinnot, laajentaakseni asunto tietämystäni myös kiinteistönvälityksen puolella. Tällä viikolla olen ollut kolmena päivänä, maanantaista keskiviikkoon luennoilla.
Maanantaina Kiinkon koulutuskeskuksella saatiin kuunnella luentoa kiinteistönvälittäjien asiakaspalvelusta Terhi Loikkasen johdolla. Luento oli ennemmän käytännönläheisempi tapa tutustua työhön. Tiistai ja keskiviikko meni varatuomarien oppettamien aihealueiden, rakentamisen, kaavoituksen ja kiinteistön muodostuksen, käytetyn asunto-osakkeen kaupan ja makaaren parissa.
 
Kaikki on mielenkiintoista ja todella tärkeää, kun vaan muistaisi ja oppisi kaiken. Tuntuu ettei meinaa muistikapasiteetti aina riittää kaiken kanssa. Tärkeää onkin saada asiat kirjattu muistiinpanoin ja lakikirjaa laputtamalla merkata tärkeät kohdat, jotta osaa löytää tiedot tarvittaessa.
 
Kahden luentojakson jälkeen lakikirja onkin melkoisesti saanut lappuja ja merkkauskynällä merkattuja tekstipätkiä.
 
 
Ennen luentopäiviä saatiin kirjanluku tehtävä kiinteistönvälittäjän käsikirjasta. Ja luentopäivien jälkeen on luentojen aiheita koskevat kirjalliset palautustehtävät. Olen saanut ne palautettua ja nyt minun tulisi tehdä tutkintotilaisuussuunnitelma ensimmäisen osion suorittamiseksi.
 
 
Nyt opiskellaan kesä käytännöntöiden parissa ja syksyllä jatketaan luentoja.
 
 

Lähetä kommentti