lauantai 27. toukokuuta 2017

Organowood Puunsuoja

27.5.2017
Karjaalla järjestettiin 26-27.5 Raasepori Expo messutapahtuma. Raasepori Expon 2017 teema oli Asu ja voi hyvin. Messut on järjestetty nyt kolme kertaa ja olen joka vuosi käynyt tutustumassa messuihin. Edellisinä vuosina lähinnä mielenkiinnosta asukkaan näkökulmasta, mutta tänä vuonna lähdin enemmän tutustumaan paikallisiin tekijöihin ja palvelun tarjoajiin, joita voin suunnittelutyössäni tarvita.
 
Kojo Kaihdin esitteli uutuuksiaan ja keräsin heidän esitteensä. Hangossa erilaisia kaihtimia, verhoja ja markiiseja valmistava yritys. Heillä oli kivoja uutuuksia ja valtavasti erilaisia kankaita joista saa kyllä tilaan kuin tilaan ikkuna suojaa, valoverhoa ja pimennysverhoa.
 
 
Tammisaaresta löytyy puutarhasuunnittelu ja viherrakennus yritys Eg trading. Tutustuin heidän tuotteisiinsa ja sain paljon uutta tietoa viherrakentamiseen liittyvistä tuotteista. Kaikkia ihania pinnoitteita ja istutusastioita sekä kasvitukia saa myös heidän kauttaan.
 
 
Messuilla pääsin myös kokeilemaan Laattasuoran tuotteita. Heiltä löytyy keraamisia laattoja, tekstiililaattoja ja mattoja, keraamisia tasoja ja pöytälevyjä. Julkisiintiloihin ja miksei joihinkin yksityisasuntoihinkin soveltuvia tuotteita.
 
Ja monen monta muuta näytteilleasettajaa joiden kanssa pääsi tutustumaan heidän tuotteisiinsa.
 
Itse olen miettinyt vuosi sitten rakentamani terassin käsittelyä ja messuilla oli myös Osmo colorin osasto, jossa näin ihanan harmaan puupinnan. Sainkin hyvää tuote tietoa Organowoodin tuotteista ja nyt en malta odotaa, että pääsen käsittelemään terassin sekä leikkimökin lattiapinnan heidän puunsuojallaan. No joudun odottamaan sitten pari vuotta, että pinta muuttuu yhtä kauniin harmaaksi kuin niissä laudoissa mutta lopputulos ratkaisee. Aivan ihana tuote, joka on pakko kokeilla 
 
Otin toki Osmo colorin värikartat ja olenkin paljon meillä kotona käyttänyt heidän Eebenpuun väristä vahaa. Todella hyvä tuote. Olen käsitellyt sillä tuolin jalkoja, eteisen sivutason, kodinhoitohuoneen pöytätason, vitriinin ja meidän tv-tason.
Lähetä kommentti