keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Caesarstone Show31.5.2017
Sain Kivisepiltä kutsun osallistua Caesarstonen Suomen Show´n 30.5. Mielenkiinnosta ilmoittauduin ja lähdin tapahtumaan tutustumaan Caesarstonen uutuuksiin ja heidän toimintaansa.
 
 
Caesarstone on kvartsikiven tuottaja ja se on perustettu jo vuonna 1987 ja on tällä hetkellä yksi maailman suurimpia kvartsikiven tuottajia. Caesarstonea saa nykyään yli 50 maassa. Yrityksen materiaalia voi käyttää muun muassa keittiön työtasoina ja kylpyhuoneen seinä- tai lattiapinnoitteina. Yrityksellä on 7 tuotantolinjaa: 5 Israelissa ja 2 Yhdysvalloissa, niissä on yhteensä yli 1200 työntekijää. Caesarstonella tärkeinä arvoina pidetään luonnollisuutta, kestävyyttä ja ehdotonta laatua.
 
 
 
 
Caesarstonella on neljä erilaista sarjaa valikoimissa.
 Classicon-sarjaan kuuluu 80 eri värisävyä kolmella eri paksuudella 1,3cm, 2cm ja 3cm ja kolmella eri käsittelyllä, kiillotettu, matta ja kevyesti nahkeapintainen.
Supernatural-sarjaan on yhdistetty luonnonkiven kauneus, voima ja muokattavuus.
Concetto-sarja on puolijalokivistä valmistettu materiaali.
Motivo-sarja antaa raikkautta ainutlaatuisella ja teksturoidulla ilmeellään.
 

 Pinnat koostuvat 93% kvartsista ja loput on väriaineita ja liimaa. Heidän tuotteitaan saa tilattua myös taivutettuina kaareviin muotoihin, joten vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea heidän materiaaleillaan voi tehdä.


 
Tapahtumassa oli Israelista tehtaan edustaja kertomassa valmistuksesta ja yrityksestä ja hänen lisäkseen CaesarHansan edustaja, kertomassa omassa toiminnastaan. Caesarstonen tuotteita saa noin 2-3kk toimituksella suoraan tehtaalta tai CaesarHansan kautta 24 pohjoismaissa ja Balttiassa suosituinta sävyä, jopa vuorokauden toimitusajalla. Heidän välivarastossaan on myös 2017 vuoden uutuuksia, joita Show´ssa oli mahdollista päästä näkemään.
 


Suomessa jälleenmyyjinä toimivat
 Rugged Concrete 4033 oli uutuuksista ehdottomasti suosikkini, ja mietinkin teettäisinkö siitä meidän ruokapöydän päälle uuden tason. Materiaali olisi kestävä ja helppo puhdistaa. Betonia jäljittelevä pinta sopisi uuden keittiömme tason kanssa. Tason voisin liimata siliconilla puulevyyn ja käyttää nykyisen pöytämme jalkoja hyödyksi.
 

 
Toinen tasaisemman sävyinen harmaa löytyy uutuuksista myös. Ihan kiinnostava vaihtoehto myöskin.

 
 Show´n oli tuotu muotoilijoiden suunnittelemia tuotteita Caesarstonen materiaaleista. Kuten nämä kivitasoiset pikku pöydät. Ja alla näkyvässä kuvassa oleva isompi pöytä, esimerkiksi olohuoneeseen.
 

 
Tapahtumaan osallistuneet saivat materiaali kassin mukaansa, josta löytyi värikarttoja ja esitteitä.
 
 
Tapahtumassa oli myös paljon erilaisia hienoja tarjoiluita.
 
Kiitos tapahtumasta ja kiitos kutsusta.
 


Lähetä kommentti