torstai 13. huhtikuuta 2017

Ihan uusia ulottuvuuksia kuvaamiseen

13.4.2017
Ostin kameraan uuden laajakuvalinssin ja halusin testata sitä meidän saunan kuvaamisessa. Sauna on niin pieni ja pimeä tila että sen kuvaaminen on ollut melkoisen tuskainen projekti edellisillä kameroilla ja niiden linsseillä.
Eli uusi linssi sai heti kunnon haasteen vastaansa ja suoriutui siitä kiitettävästi.
 
Asuntoja kuvatessa on ongelmana juuri nuo pienet tilat, pesuhuoneet, saunat ja vessat, joiden kuvaaminen kuitenkin on tärkeää asunnon myyntikuvia varten. Tuntuu hullulta, että joutuu laittamaan useamman kuvan samasta pienestä tilasta ja isommasta huoneesta riittää 1-2 kuvaa, joihin saa sisällytettyä kaiken tarpeellisen.
 


Sauna oli nyt sitten se meidän kodin haasteellisin, jonka kuvaamisella oli hyvä aloittaa harjoittelemaan uuden linssin kanssa kuvaamista.


Pienillä asioilla saadaan somistettua kuviin tilat siisteiksi ja mielenkiintoisiksi. Myös asuntoesittelyssä kannattaa panostaa kaikkiin tiloihin. Tilojen siisteyteen kannattaa panostaa. Muutamilla somisteilla voi koristella, jotta lopputulos on kuin kiertäisi asuntomessuasunnoissa.


 
Saunassa on erilaisia pintoja ja muotoja. Kuten katossa mustalla ja valkealla tehdyt eritasoiset puolikkaat. Niiden kuvaaminen on haastavaa pienestä tilasta.
 
 
Sauna on minun suunnittelemani ja mieheni toteuttama. Sitä on käytetty lähes, joka viikko 4vuoden ajan ja se on toiminut todella hyvin. Lasten amme mahtuu keskitasolle ja siitä on hyvä tulla välillä ylälauteille istumaan.
 
Isompia pyykkejä voi kuivattaa muun ajan saunan kuivausnaruilla.
 

 
Alin taso toimii myös jakkarana pesuhuoneen puolella.
 
Nyt se on enää kuvaajasta kiinni, miten hyviä tai huonoja kuvista tulee.

Lähetä kommentti