sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Askon kevät

2.4.2017
Kävin tutustumassa entisen työpaikkani kevät valikoimiin ja tapaamassa samalla tuttuja. Liikkessä oli juuri visualistit järjestämässä kevät uutuksia esille. Tämä on se aika, jolloin liikkeet tekevät tilaa kesäkalusteille ja uusille kevät ja kesä tekstiileille ja pienesineille. Samalla muokkautuu koko myymälä uusiksi kun tehdään tilaa uudelle. Eli jos haluaa kivoja uusia ideoita nyt kannattaa lähteä liikkeelle ja tehdä löytöjä. Oli itsekkin kiva hiukan pyörähdellä tutustumassa uusiin juttuihin ja nähdä kevään sisustussävyjä hyllyissä ja huoneiden sisusteissa.
 

 
Samalla saa kivoja uusia ideoita somistuksista, esimerkiksi kattauksista.

 
Vaaleanpunainen on kevään sisustus värejä ja sitä löytyi tekstiilistä ja raheista. Muutenhan sisustushuone on vielä melko talvisen näköinen.

 
Huomasin, että Askolle on tullut uusi Eero Aarnion suunnittelema sohva, jonka halusin nähdä livenä.  Export-modulisohvan parilla peruspalalla saa luotua monen kokoisia ja muotoisia sohvia tai ne toimivat myös itsenäisinä kalusteina.
Ihan mielenkiintoinen ja erilainen uutuus sohvavalikoimiin.


 
Uudet sisustustyynyt oli aseteltu seinähyllyille esille. Niissä näkyi kevään muotiväreihin kuuluva vihreänsävy, pinkki ja sininen.
 
 
Tämä hylly on enemmän minun tyylinen ja nuo raita tyynyt sopisivat oikein hyvin meidän kotiin. Yritän tällä hetkellä ennemminkin kyllä luopua tavaroista kuin hankkia lisää. Välillä tulee vastaan niin ihania juttuja, että ne meinaavat väkisin tarttua matkaan.
 
Tässä hyllyssä on myös oikein kivoja juttuja parvekkeen tai terassin sisustamiseen.

Lähetä kommentti