keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Unelmien keittiö 3

8.3.2017
 Vihdoin sinisyys väistyi :) ja heti tuli paljon rauhallisempi fiilis kun sai nuo  suojamuovit pois. Ja tavarat löytävät  oikeille paikoilleen pikkuhiljaa.

Astianpesukoneen kanssa oli murheita. Ensimmäinen jonka haimme oli lommoinen ja sen tilalle tuli tehtaalta uusi kone joka oli lähettetty lommoisena eteenpäin. Suojat oli ehjät ja niiden alta kone aivan montulla joten missä on laaduntarkkailija ollut kun se kone on lähtenyt tehtaalta. No kyllästyimme sitten siihen ja päädyimme tilaamaan eri paikasta eri merkkisen koneen.


Kylläpä oli ihanaa valmistaa ruokaa liedellä, mikroruokien syöminen alkoi olla jo melko puuduttavaa.


Meidän hana oli viallinen ja se räiski joka puolelle vettä joten se piti vaihtaa toiseen. Mutta se hyvä puoli siinä roiskimisessa oli että huomasin mitä kohtia tasosta piti vielä käsitellä suoja-aineella. Jotkut kohdat vaativat jopa 6krs ainetta ennen kuin pitivät nesteen vain tippana tason pinnalla.Laitaan piti kaventaa yksi ovi jotta se mahtuu paikoillen ja saatiin ehjä siisti linja tälle puolelle.  

Vihdoin ehjä astianpesukone. Ihanaa saada loputkin kolot täytettyä ja saada valmista pintaa aikaiseksi.

Liesituuletin pitää asentaa vielä, mutta mieheni selkä on ollut pitkään niin huonossa kunnossa ettei hän pysty nyt tekemään oikein mitään eikä varsinkaan nostamaan mitään. Pitää siis odotella, että hän paranee ja siihen asti liesituuletin odottelee työhuoneessa, jossa on kaikkien työkalujenkin säilytyspaikka. Pienin ja ahtain tila on entistä pienempi ja ahtaampi.


 Olen todella tyytyväinen, että lähdettiin tekemään tämä remontti. On ihanaa kun on paljon avarampaa ja näkee kaikkialle. Ruokaa laittaessa voi katsoa televisiota ja ikkunasta ulos.


Poistin keittiöstä sivuverhot ja jätin vain mustan kapan.
 Mustanruskeat kalusteet, joita keittiöön jäi nyt vain pöytä ja vitriini, jatkavat samaa värisävyä lähes jokaisessa kotimme huoneeseen.
Pöytä kääntyi alkuperäiseen asentoonsa ja samalla piti kääntää myös valaisin pöydän suuntaisesti.


Muokkasin kaksi tarjotinta useampi vuosi sitten toisen itselleni (se joka on aiemmassa postauksessani wc tilassa) ja tämän häälahjaksi, mutta kun he joille olin tämän tehnyt eivät vieläkään ole menneet naimisiin niin tarjotin on ollut edelleen minulla kaapissa.


Ihanaa kun on tilaa, niin kaappi/laatikko tilaa kuin muutenkin avaruutta ympärillä. Ihan huippufiilis kun ei tarvitse keittiön tavaroita säilyttää kodinhoitohuoneessa. Ja miten paljon mielekkäämpää on tehdä ruokaa katsoen ikkunasta ulos samalla, kauniille pihalle.
Nyt oli todellakin aika toteuttaa ne haaveet joihin ei pystynyt alunperin.Lähetä kommentti