sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Pienillä muutoksilla kauniimpi koti

12.3.2017
Välillä vaan kaipaa pientä muutosta ja piristystä kotiin. Tai haluaa myydä asunnon ja haluaa toteuttaa kotiin myyntiä edistävää stailausta, pienillä ja edullisilla konsteilla.
Pienilläkin asioilla voi saada ison muutoksen aikaiseksi.
 
Piristystä saa vaikka maalaamalla tai tapetoimalla yhden seinän. Maaleissa löytyy valtavasti vaihtoehtoja, niin värien kuin struktuurienkin suhteen. Eritavoin maalattuna pinta näyttää aivan erilaiselta. Telalla perinteisesti yksiväriseksi maalaamisesta, vaikka harjalla useampaa väriä käyttäen luotuun pintaan.


Vaihtamalla tekstiilejä saadaan edullisesti ja nopeasti piristettyä tilaa. Verhot, päiväpeitot, tyynyt, huovat, matot ja liinat vaihtuvat nopeasti ja näin saattaa saada isonkin muutoksen pienellä vaivalla ja rahalla. 
 
Tapetteja ja liimattavia sisustustarroja löytyy myös edullisesti ja monenlaisia. Ne vaativat hiukan työtä, mutta ovat nopea keino myös peittää vaikka halkeillut seinäpinta tai lasten piirrokset. Ja erityisesti lastenhuoneita voi piristää erilaisin sisustustarroin. Lapsille mieleisiä aiheita löytyy paljon ja ne on helppo vaihtaa kun lapset kasvavat.
 
 
Erilaisia seinä ja lattiapaneeleita löytyy, joiden avulla saa nopeasti myös valmista siistiä pintaa, joskin työtä nekin hiukan vaativat. Kolhuinen lattiapinta tai silmää miellyttämätön seinän väri voidaan uudelleen pinnoittamalla saada uudennäköiseksi ja kauniiksi.
 
 
Myynnin edistämiseksi on hyvä aloittaa ihan siivoamalla ja karsimalla tavaroita. Monesti nurkkiin kertyy tavaraa, jonka karsimalla pois jo ennen muuttoa helpottaa uuteen kotiin muuttamista ja myös myyntiä. Valaistus on myös tärkeässä roolissa, liian pimeän ja synkän asunnon sisälle ei halua kukaan tulla katsomaan. Eli kannattaa tarkistaa, että kaikki lamput toimii ja mieluiten vaikka lisätä valoja.Uudelleen järjestelemällä asiakkaan huonekaluja ja vaihtamalla vaikka tekstiilejä saadaan pienellä budjetilla tehtyä monesti paljon myyvempi kokonaisuus kodista.

 
Aina ei ole helppo itse huomata miten tilaa kannattaa sisustaa ja siksi on hyvä turvautua välillä ammattilaisen apuun. Muutamalla neuvolla voidaan monia koteja parantaa viihtyvyyden ja toimivuuden saralla. Eikä suinkaan tarvitse aina poistaa kaikkea kodissa olevaa ja tuoda tilalle kokonaan uutta sisustusta.. 
Lähetä kommentti