tiistai 7. maaliskuuta 2017

Lasten valtakunta

7.3.2017
Lastenhuone on melkoinen värien sekamelska meidän muuhun kotiin verrattuna, mutta niin sen kuuluu mielestäni ollakkin. He nauttivat väreistä ja kaikista leluistaan ja peleistään, se on heidän valtakuntaansa ja siksi myös heidän näköisensä.
Meillä on lastenhuoneessa pähkinänsävyinen kestävämpi laminaattilattia, joka on siitäkin huolimatta melkoisesti kärsinyt kaikkien pikkuautojen ja muiden tavaroiden paiskomisesta. Pieniä jälkiä on siellä täällä, mutta heikompi laminaatti olisi isoja koloja täynnä ja parketti aivan lommoilla. Kunhan muksut hiukan rauhoittuvat noiden lelujensa paiskomisen kanssa, kannattaa vasta vaihtaa lattia. Tummempi sävykin hiukan hämää ja kaikkea ei heti onneksi huomaa.


Kerrossänky on ollut erittäin toimiva ratkaisu. Leikkimiseen jää niin paljon enemmän tilaa ja tulevaisuudessa huoneeseen mahtuu myös työpöytä, kun leluja ei tarvita enää niin paljoa.   Pienille Lego rakennelmille löytyy oma hylly ja sinne päätyivät myös isän Tex Willerit. Seinää nojatuolin takana pehmustaa ja suojaa entinen sängynpääty.


Tein viime keväänä lippuviirit poikani syntymäpäivä juhlia varten ja huoneeseen koristuksiksi.


Leikkikeittiö on kaikkine ruokineen ja astioineen jokapäivä kovassa käytössä. Ihana nähdä ettei työ mennyt hukkaan :) Se oli kyllä tosi kiva projekti toteuttaa.Lasten arkivaatteet ovat sängyn aluslaatikoissa ja juhlavaatteet hengarissa. Hyllyllä olevissa laatikoissa voi säilyttää liian isot vaatteet ja esimerkiksi nyt talvella siellä on kesävaatteet odottamassa kelien lämpenemistä.
Ikean lelulaatikko sai Lidlissä myydyn kuvatapetin pintaansa. Pienellä asialla sai ison muutoksen aikaiseksi ja toimii se myös suojana levypinnalle.


Lähetä kommentti