maanantai 20. helmikuuta 2017

Sisustussuunnittelija Jessica Raunio

20.2.2017
Unelmani on vihdoin toteutunut. Tein n. 8vuoden sisustusopintojeni jälkeen Askossa Sisustussuunnittelua ja visualistin töitä, useamman vuoden ajan. Hoitovapaiden jälkeen päätin kuitenkin lähteä kokeilemaan omia siipiäni ja perustamaan omaa yritystä. Oman toiminimen olen nyt saanut selvitystyön jälkeen ja vihdoin se on virallista, Sisustussuunnittelija Jessica Raunio.

https://www.facebook.com/Sisustussuunnittelija.jessica/

Facebookissa on nyt firmalla omat sivut ja instagramista löytyy JRSisustus.
 
Monia uusia ihania asioita tulee nyt yhtäaikaa. Aloitan ensikuussa myös KiAt opinnot.  
Päätoimisesti haluan tehdä sisustussuunnitteluita ja asuntojen myyntistailauksia, mutta merkonomiopintojen jälkeen mahdollista on tehdä myös kirjanpidon, palkanlaskennan ja toimistopalveluiden töitä. Ja kun olen saanut kiinteistöalan ammattitutkinnon käytyä voin tehdä myös kiinteistöalan töitä. Monia hommia yhden toiminimen alla.


Ihanaa tässä on myös se, ettei tarvitse ajatella vielä tyttäreni viemistä hoitoon. Hänen kielelliset ongelmat ja fyysiset vaikeudet koordinoida omaa kehoa ovat vielä sen verran haastavia, etten mielellään vie häntä isoon ryhmään. Nyt saan tehdä paljon kotoa töitä ja samalla voin olla enenmmän lasten kanssa. Poika käy kolmena päivänä viikossa hoidossa ja pitää kovasti kun on saanut samanikäisiä kavereita sieltä.  

Olen haaveillut niin pitkään suunnittelijan töistä, että nyt on kokeiltava saako unelmaansa elää. Sisustus ja näyttelyalan artesaani tutkinnon, sisustustekstiilien suunnittelun ja valmistuksen artesaani tutkinnon ja ammattikorkeassa käydyn muotoilijan artenomi tutkinnon jälkeen tunsin tietäväni sen kaiken mitä koulut voisivat minulle alalta tarjota. Askossa työskennellessä sain hyvää asiakas kokemusta sekä tehdä jonkin verran suunnitteluja asiakkaille. Tuote tietämys kasvoi myös. Merkonomin opinnot toivat tietoa yrityksen paperitöiden hoitamisesta. Ja kotona lasten kanssa vietetty aika on ollut henkisesti kasvattava kokemus ja nyt tunnen olevani tarpeeksi aikuinen jotta voin alkaa yrittäjäksi.


Tänään sain tietää Y-tunnuksenikin eli olen virallisesti rekistereihin merkitty yrittäjä :)

Sisustussuunnittelija Jessica Raunio
040 9380557
Y-tunnus 2817182-1

Käyntikortteja pitää ruveta suunnittelemaan :)

Lähetä kommentti