keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Makuuhuoneen muutos

22.2.2017
Kaipasin mustaa makuuhuoneeseen. Ja muutenkin muutosta. Makuuhuoneemme oli talon ainut huone joka ei ollut samaa värimaailmaa muun asunnon kanssa. Toki lastenhuone on myös erilainen mutta se onkin lasten valtakuntaa ja saa ollakin värikäs :)
 
Kyllästyin tammi kalusteisiin ja tammen keltaisuuteen. Lisäksi kaipasin lisää säilytystilaa makuuhuoneeseen.  Uuden päiväpeiton ja koristetyynyjen ja maton sekä kalusteiden avulla huone muuttui paljon. Häiritseväksi jäi vain seinän raidoitus johon oli poimittu aiempien tekstiilien ja kalusteiden värit raitoihin.
 


 Olohuoneen verhot sopivat hyvin nyt makuuhuoneeseen ja ne vaihtuivatkin päikseen.
 

Ikean Malm lipastoilla saatiin mustanruskeaa sävyä myös makuuhuoneen puolelle. Ja säilytystilaa tuli edelliseen verrattuna melkoisesti lisää. Ennen olohuoneessa ollut pitkä hylly sopi mainiosti lipstojen yläpuolelle. Vanhempieni minulle vuosia sitten tekemä hylly on nyt tuolla nurkassa, mutta se on aika turha ja odottaakin että löytääkö se vielä meiltä jonkin paikan vai onko sen aika jatkaa matkaa johonkin muualle.

 
 
Vanhemmiltani oli jäänyt mustaa maalia jolla sain tumman ruskeat kohdat maalattua peittoon. Se ei kuitenkaan riittänyt muutokseksi. Joten sekoitin Lumi valkeaa maalia, jolla valkoiset kohdat on tehty ja mustaa. Tein ensin tummemman harmaat kohdat ja sittenkään ei tuntunut olevan tarpeeksi ruskeita poistettu. Vaaleammalla harmaalla kaksi paksua ruskeaa raitaa peittoon ja sitten näytti jo paljon paremmalle.
 
 
 
Nyt alkaa olemaan makuuhuoneen muutos valmis ja asunto kokonaisuudessaan yhtenäisempi.
 
Miten virkistävää onkaan tehdä muutoksia ja parannuksia.
 

Lähetä kommentti