sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Pienen pieni prinsessa täytti jo kolme

Pienen prinsessani syntymäpäiviä vietettiin eilen. Miten isoja nuo lapsoset jo ovatkaan. Aikani kotona lasten kanssa käy todella vähiin ja heidän on kohta aika siirtyä hoitopaikkoihin ja saada kavereita päivän leikkiseuraksi.
Syntymäpäivät vietettiin serkkujen, tätien, isovanhempien ja kummien kanssa. Paljon pieniä saman katon alla touhuamassa ja mukavaa oli.
 Kutsukortit tehtiin lasten kanssa kengän mallisiksi. Neiti kun on kenkäfriikki niin se valittiin teemaksi juhliin.
 
 


 Tein pienet paketit kaikille vieraiksi tuleville lapsille. Tytöille paketeista löytyi karkkeja ja tukkapinnit ja poikien paketeissa oli autotarroja ja karkkeja. Kaikki olivat innoissaan pienistä herkkupaketeista. Calandria kävi ne itse jakamassa muille lapsille.
 


Robin Hood aiheiset piirrustukset vaihtuivat pojan syntymäpäivillä käytetyistä pahvikipoista prinsessa aiheisiin.  

 Viime vuotiset koristeet pääsivät uudestaan käyttöön.
 

 

Hyvää syntymäpäivää Calandria viiri on llut käytössä 1 vuotis syntymäpäiviltä lähtien.
 
Juhlissa oli tarjolla mustikka- ja mansikkapiirakkaa murotaikinapohjalla ja kermaviili täytteellä.

 Sankarille itselleen kun ei vieläkään käy kananmuna niin tein näitä samoja muffineita kuin aiempiinkin juhliin.
 
 Suolaisiksi tarjottaviksi tein kolmenlaisia kolmioleipiä. Hunajamarinoidun kananfileen, majoneesin ja jääsalaatin yhdistelmällä. Katkarapu ja lohituorejuusto yhdistelmällä ja kasvisversion feta, paprika ja ruohosipuli yhdistelmällä.
 
 Juhlissa oli 17 aikuista ja 8 lasta joten päädyin tekemään kaksi kakkua. Toisen appelsiinimarmeladi, appelsiinituorejuusto, banaani täytteellä. Yritys oli saada se näyttämään Crocsin kenkälaatikolta ja päällä vaaleanpunainen Crocs. Toinen kakku oli persikka, banaani ja mansikka täytteellä. Kutsukorttien varvassandaali toistui tässä kakussa.
 

Banaani suklaa tikkarit sulivat niin nopeasti että niistä ei paljoa tarjottaviksi ollut. Meillä oli liian kuuma niiden tarjoiluun. Pakastetut banaanit alkoivat valua pitkin pöytää hetkessä.
 
Pieni iso tyttö sai juhlansa juhlittua ja lopulta jopa onnistui myöntämään että täyttää kolme. Neiti kun oli koko viikon sitä mieltä että hän ei aio kahta vuotta enempää täyttää. Hyvin topakasti kuului aina ei,ei ei ja näytti sormilla 2. Lahjat vei voiton ja synttärit oli sittenkin kiva juttu :)
Lähetä kommentti