tiistai 24. toukokuuta 2016

Kuumat kesäkelit, toivottavasti näistä saa nauttia myöhemminkin

24.5.2016
Nyt on ollut todella lämmin toukokuu ja me olemmekin mahdollisuuksien mukaan olleet ulkona touhuilemassa piha hommia. Viime viikko meni kyllä itsellä sairastellessa ja ärsytys kynnys oli korkeimmillaan kun näin pihalla olevan voikukan ja kunto ei antanut myöden mennä sitä kitkemään.
4viikon kuluttua ollaan koko perhe lomalla ja nyt ei meinaisi millään malttaa odottaa loman alkua. Näillä keleillä toimistossa istuminen ei ole kovinkaan miltä virkistävää, kun keksisi kaikenlaisia ulkohommia niin mieluusti. Viimeiset viikot koulua ja minulla ei ole edes mitään stressiä näyttötutkinnoista (pitäisi varmaan olla).
 
 
Öljysin meidän takaterassin viikonloppuna ja nyt se kiiltää uutuuttaan. Ihana miten helposti saa niin siistin näköisen.


 Lapset sai terassille omat rottinki tuolit. Maalasin ne spray maalilla valkoisiksi, jotta ne soveltuu paremmin terassille ja kestävät paremmin kosteutta.
 
 
Viinirypäleet sai uudet kehikot. Turvaa koiralta (joka käy nakertamassa, mokoma, niitä poikki) ja tukea kasvuun.
 
Mies rakensi rapun uuden oven edustalle ja minä laitoin lisäksi vielä puulattoja rapun ja puukatoksen väliin.


 Suurensin meidän mustikkapenkkiä hiukan ja siirsin vallikivet kulkemaan yhdessä rivissä kun aiemmin niitä oli kaksi vierekkäin.
 
 
Kaunis syreenini aukaisee jo ensimmäisiä kukkiaan.
Mies hioi terassin pöydän ja käsittelin sen samalla mustalla öljyllä kuin terassinkin. Vanha vaha jäi paikkapaikoin kuultamaan pöydästä, mutta minusta siitä tuli hieno juuri sen takia.
 

Eilen öljysin vielä nämä laatatkin ja kylläpä ilme muuttui. Niitä ei ollut pariin vuoteen öljytty joten ne oli melko kuluneen ja likaisen näköiset jo.
 


 
Lähetä kommentti