torstai 21. huhtikuuta 2016

Meillä on viidakko

21.4.2016
Kevät on selkeästi jo pitkällä kun kotimme joka nurkasta löytyy tomaatin ja kesäkurpitsa sekä kurkun taimia. Meillä on joka keväinen viidakko :) Olen saanut onneksi muutamia taimia myytyä, jotta toisille jää enemmän tilaa ja nekin pääsevät kasvamaan. Istutan aina melko runsaasti siemeniä, jotta saan varmistettua itselleni ja lähipiirille tarvittavien taimien määrän. Viime vuonna myin ensimmästä kertaa ylimääräiset taimet ja se olikin ihan kiva pieni kevät tienesti ja teki tästä minun harrastuksestani astetta kannattavampaa :)
 

 Näiden kuvien ottamisesta on muutama päivä ja tuntuu hurjalle katsoa miten paljon ne ovat näistä kasvaneet. Meillä ei ikkunasta kohta näe ulos. Yritän vielä saada keltaisia kirsikkatomaatin taimia myytyä, koska niitä on ihan liikaa omiin tarpeisiin. Kesäkurpitsoja ja kurkuja on nyt se mitä niitä tarvitaankin.
 

Ajattelin ensiviikolla siirtää omani kasvihuoneeseen ja samalla istuttaa myös kiinankaalit. Porkkanat kävin laittamassa jo penkkiin.
 


Pitää aina siirrellä taimia jotta ne saisivat päivän aikana kaikki valoa tarpeeksi, mutta en halua pitää niitä makuuhuoneessa yöllä nukkuessa.
 
 
 
Lähetä kommentti