sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Loma viikko

21.2.2016
 
 
Minulla on ensiviikolla etäviikko ja suurin osa ensiviikon koulutöistä jo tehtynä niin ei tarvitse opiskeluun niin paljoa keskittyä. Vielä jos mieskin voisi pitää muutaman päivän vapaata niin voisimme yhdessä perheenä tehdä jotain mukavaa. :)

 
Nämä meidän vessassa olevat vanhat ikkunat on aivan upeat. Niissä on niin paljon luonnetta enemmän kuin nykyajan ikkunoissa. Nämä oli purettu vanhasta talosta ja viety vanhaan latoon, jossa osa oli jo kärsinytkin liikaa, jotta niitä voisi enää mihinkään käyttää. Valitsimme sopivimman kokoiset ja parhaimman näköiset ja kuntoiset. Ensitöikseni pesin ne ja pidin niitä saunassa monta tuntia, jotta kaikki eliöt kuolisivat ja puuosat kuivuisivat. Saunaan viedessä ikkunat olivatkin melko paljon painavampia kuin sieltä haettaessa.
 
Työhuoneen puolelle sain pienen ikkunalaudan, jolle olen laittanut muutamia koristeita ja näin pimeänä aikana lisävaloa tuomaan valosarjan.

 
Eilen sain kasattua Ikean Malm lipaston olohuoneeseen. Vanhempani kävivät viikolla Espoossa ja toivat tämän tullessaan. On siinä nyt hyvin säilytystilaa kahden arkun sijasta ja paljon siistimmän näköinen kokonaisuus. Nyt jos tuo koiran pentu olisi sen verran iso jo ettei tarvitsisi sitä sitten nakerrella kulmista yksin jäädessään. Ainakaan se ei pääse sähköjohtoihin nyt enää koskemaan. Myöskään meidän neiti ei pääse kaatamaan noita lyhtyjä niin helposti ja satuttamaan itseään.
 
Mietin näitä samoja lipastoja, mutta korkeampaa mallia ja valkoisena meidän makuuhuoneeseen. Tammiset kalusteet ovat riidelleet sisustuksen kanssa jo tovin ja valkoinen olisi niin paljon raikkaampi. Lisä säilytystila ei olisi sielläkään pahitteeksi.
 
Pitää vaan saada myytyä tammikalusteet ensin pois.
 
Lähetä kommentti