sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Lokal 4, ihana uusi sisustusliike Karjaalla

14.2.2016
Aloitin lauantaina Raaseporin sisustusliikkeisiin tutustumisen Karjaan keskustassa olevasta Lokal 4 Pop up storesta. On mahtavaa huomata kuinka omalta alueelta löytyy upeita helmiä ja niiden esiin tuominen on todella tärkeää. Pienet putiikit ja yksittäiset uudet ideat on hyvä saada esiin. Kaikki tuntuu keskittyvän niin isoihin ketjuihin, että on todella positiivista nähdä uusia pieniä sisustusalanliikkeitä. Ja vanhojen liikeiden pystyvän kilpailemaan ketjujen rinnalla.

Kävin kuvaamassa ja tutustumassa Karjaalle viime syksyn aikana avatussa sisustus ja lahjatavaraliikkeessä. Aivan mahtavaa, että olemme saaneet Karjaalle noin ihanan pienen liikkeen, josta löytyy ihania tuotteita.

Lokal 4 on Karjaan keskustassa Kauppiaankadulla, joten sinne on helppo löytää ja toivon että ihmiset uskaltaisivat rohkeasti käydä ihastelemassa kaupan upeita tuotteita, jotta tämä liike jatkaisi toimintaansa.Liikkeessä on erilaisia lyhtyjä, koreja, tekstiilejä, peilejä ja esimerkiksi kynttilöitä. Tuotteita on sijoiteltu valkoisille puuhyllyille väljästi ja ikkunaan on tehty tuotteiden avulla kaunis sommitelma. Valaistusta ikkunassa voisi olla hyvä lisätä, jotta  tuotteet paremmin näkysivät ulos, sillä se sama ihana tunnelma mikä sisällä on ei välity tänä harmaana vuodenaikana riittävästi ulospäin.


Kelottuneet puut tuovat mieleeni lapsuuden kesät ja ne on aivan ihania. Ne sopivat hyvin myös tämän liikkeen tuotteisiin.
 

Tuollaisen valkoisen maljanmallisen koristeen haluan käydä ostamassa itselleni, löysin sille meiltä hyvän paikan.
 

Liikkeessä on myynnissä myös makeisia, ihania esimerkiksi tuliaisiksi.
 

Niinkun minä etsin meille pientä sivutasoa neljävuotta sitten niin missään ei ollut sopivan kokoista tai näköistä ja teettämällä hinta olisi ollut melkoinen. Tässä se nyt olisi jos en sellaista meille olisi silloin isäni kanssa jo tehnyt. 

 
Tuotteet on saatu sijoiteltua kauniisti hyllyille eikä niitä ole liikaa yritetty saada mahtumaan pieneen tilaan. 
 

 

Jos lapset olisivat isompia ostaisin tämän pöydän meille, toki se lasilevyn vaatisi päälle jottei upea puupinta vaurioituisi, mutta tämä on aivan mielettömän upea ja niin hyvän kokoinenkin.
 


Yläkerrasta löytyy lisää tuotteita. Siellä on myös vaatteita ja koruja sekä seurapelejä illanviettoa varten.
Lokal 4 on Pop up store ja sinne etsitään vuokralaisia. Tällä hetkellä esimerkiksi korut ovat myynnissä juuri vuokratyyppisesti.Liikkeellä on omat Facebook sivut, joilta löytyy kuvia heidän tuotteistaan. Käykää tutustumassa ja tykkäämässä heidän sivuistaan osoittessa:
Tästä on mahtava jatkaa Raaseporin alueen sisustusliikkeiden kiertelyä ja olen oikein kiitollinen Lokal4 liikkeelle, että sain käydä kuvaamassa ja tutustumassa heidän ihanaan pieneen liikkeeseen. Täällä täytyy vierailla uudelleen ihastelemassa ja piakkoin käydä ostamassa se valkoinen maljamallinen koriste meille.  


Lähetä kommentti