keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Kodikkaampi kodinhoitohuone

10..2016
Kodinhoitohuoneeseemme ostin alkujaan ihanan valkoisen nukkamaton, mutta se ei ollut pienen vauvan ja koiran pennun kanssa kovin pitkä aikainen ratkaisu.
Muutama vuosi sitten ostin siihen Vallilan printtimaton. Alkujaan menin ostamaan mustaa mattoa, mutta kaikki 3,5metriset mustat olivat jo loppuneet. Mietin pitkään otanko turkoosin maton vai etsinkö jonkin muun. Matot oli tarjouksessa ja 3,5 metrisiä mattoja ei niin paljon ole heti saatavilla, että päädyin ostamaan turkoosin. Ostin myös Vallilan verhot, joista ompelin kodinhoitohuoneeseen ja keittiöön verhot.
 
 
Olen yrittänyt totutella väriin, mutta se ei ole miellyttänyt minua missään vaiheessa. Nyt sain sitten tarpeekseni ja myin kaikki muut paitsi tässäkin kuvassa näkyvän verhon pois.
 
 
Kuinka paljon tila muuttuikaan löydettyäni ihanan mustavalkoisen puuvillamaton. Se tuntuu heti minun näköiseltäni. Ja mikä raikkaus tilaan tuli.

 
Verho sai toistaiseksi jäädä, katsotaan kauanko jaksan sitä katsella.

 
Puuvillamatto on 3metrinen ja sen lisäksi ovelle hankin printtimaton, joka on helppo heittää pesukoneeseen kun se kuraantuu kengistä. 3,5metrisessä matossa oli se huono puoli, että se piti pestä aina ulkona ja se ei ole ympärivuoden mahdollista eikä kovinkaan nopeaa ja kätevää. Äitinikin totesi ensi näkemällä, että ompa söpö. Minustakin se on matoksi oikein "söpö". :)
  
Vielä kun löytäisi vastaavanlaisen olohuoneeseen.
 
 

Lähetä kommentti