keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Jouluntaikaa

2.12.2015
Joulukuu, mutta minä en tunnu kerkiäväni oikein huomata koko asiaa. Miten sitä voikin olla niin ajatuksissaan ja kaikken stressin kanssa painiessa mennyt tämä aika. Yleensä joulukuussa on kaikki koristukset paikoillaan, muistan joulukalenterin nauhoittaa lapsille ja katsomme sen sitten yhdessä perheen kanssa. Syömme ensimmäisen harjoitus jouluaterian ja leivomme joululeivonnaisia. Suunnittelen pipari(talot) hyvin ja toteutan niitä ajan kanssa. Kuuntelemme joululauluja ja käymme kävelyillä.

Ja mitä minä olen nyt tehnyt, kaikki koristeet ei ole paikoillaan, päin vastoin meillä on kauhea kaaos. Minä ajelen töihin ja takaisin ja juoksen sinne tänne tehden kaiken vähän sinne päin jos teen yleensäkkään. Kiire ja kiire, mihin ihmeeseen sitä on kokoajan olevinaan kiire.

Maanantaina kävi opettaja työpaikallani vierailulla ja sain tietää että tutkintotilaisuuteni järjestetään 14.12. Viikko ennen tilaisuutta pitää olla tutkintosuunnitelmat valmiina eli aikaa jäi tämä viikko. Olen ne alkujaan palauttanut opettajalleni jo 15.11 mutta vasta nyt tiistaina sain ne kommentointuna takaisin, joten kiirettä on niiden kanssa ollut, jotta ne ensi maanantaihin mennessä on sitten viimeisen päälle hiottu valmiiksi. Kaikki koululle palautettavt tehtävät joiden pohjalta tutkintotilaisuudessakin esittelen työtäni ja osaamistani olen palauttanut ja odotellut niiden palautteita, jotta tarvittaessa saan niitä täydennettyä.
 
Olen sen tyyppinen etten siedä yhtään tällaista epätietoisuutta ja viime hetken kiirettä. Haluaisin saada itselleni siihen tutkintotilaisuuteen varman tunteen ja keretä sisäistää asioita kunnolla.

Miehen piti lähteä lasten kanssa neljän päivän reisuuun sukulaisille ja minulle olisi tullut tilaisuus keskittyä ajan kanssa ja aivan rauhassa kaikkiin tilaisuuteen vaadittaviin asioihin. Mies sairastui eilen flunssaan ja luultavasti makaa koko viikonlopun kuumeessa kotona, joten se siitä opiskeluajasta. Täytyy varmaan aina kun saa lapset nukkumaan illalla nin saada hetki käytettyä aikaa tähän.

Joululahjat olen saanut hankittua ja kaikki suunnittelemani sukat neulottua, eli ihan kaikki ei sentään ole tekemättä. Oli tuossa välissä vähän aikaa kun piti odotella noita opettajan vastauksia.

 Wiljan ja Linan sukat on oikeastaan joulusukat joiden sisälle tuli lahjoja.
 Aamun sukat oli niin mahdottoman pienet ettei niihin meinannut saada aamua millään siististi kirjoitettua. Yhdet sukat unohdin kuvata ennen paketointia ja se vähän harmittaa, niistä tuli aika kivat.

 
Lähetä kommentti