maanantai 30. marraskuuta 2015

Piparkakkutaloja sarjatuotantona

30.11.2015
Tänä vuonna on koulu ja työ vieneet ajan niin ettei meillä ole vieläkään kaikki joulukoristeet ja tekstiilit paikoillaan. Toivottavasti jouluun mennessä kuitenkin olisi ehtinyt.

Tarkoitus oli suunnitella ja toteuttaa piparkakku talot vanhemmilleni, isovanhemmilleni ja meille. Suunnittelu jäi melko vähäiseksi ja toteutus kiireiseksi, mutta nyt on saatu jotain aikaiseksi.
 
Kaksi isompaa taloa vanhemmilleni ja isovanhemmilleni. Ennen koristelua en huomannut edes "pientä" mokaa jonka olin toiseen taloon tehnyt. Taustalla olevassa tornissa on yksi sivu väärinpäin. En ymmärrä miten en huomannut tuota aiemmin.

Tämän pienen tein meille. Piti testata mahtuuko se purkkiin ennen kuin koristelen sen.
Vanhemieni versio. Koristelusta näkee ettei tänä vuonna ole oikein aikaa tähän puuhaan. Nopeasti sutaistuja. Vielä pitäisi saada näihin sisälle valot. Pattereilla toimiva ledivalo, joka sitten heijastuu ikkunoista kivasti pimeässä.

Tämä pitäsi saada ehjänä kuljetettua vanhemmilleni :)

Meidän miniatyyritalon katto koristeltuna.


Tämäkin näkyy paremmin sitten kun saa sinne valot.
 
Isovanhempieni talo pitää vielä koristella loppuun ja sitten saa tämän projektin tältä vuodelta ohi. Kivaa puuhaa, mutta pitäisi aloittaa suunnittelemaan jo hyvissä ajoin niin tulisi siistejä ja onnistuneempia.
 

 
Lähetä kommentti