sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Syksyn koristuksia

18.10.2015
Olen ollut tänä vuonna jotenkin todella huonosti varustautuneena tähän syksyn tuloon. Pihaa ei ole lannoitettu, kaikkia kesäkamppeita ei ole vieläkään viety varastoon ja syksyn kukka istutuksia ei ole tehty. Mihin tämä syksy on oikein mennyt, olen ihan jälkijunassa.

Haaveissa on ollut hankkia kurpitsa ja taiteilla siitä jokin kiva lyhty. Kaikkea ihanaa löytyy Pinterestistä ja sainkin hetkessä syksy kansioon paljon ihania kuvia.

Meidän piha on tällähetkellä koiranpentumme ansiosta melko myllätty ja ensi keväälle ja kesälle riittääkin kaikenlaista korjailtavaa. Koiran pennut kun on kovia kaivamaan, tonkimaan ja tutustumaan kaikkeen mitä vaan mistäkin löytyy ja meidän pihalta on selkeästi löytynyt :) Se oli kyllä ihan tiedossa koiraa ottaessa, joten ei siitä ole suurta stressiä tullut otettua. Kaikki on kuitenkin korjattavissa ja ensi kesänä kaikki kuitenkin saa taas pakoilleen.
Mutta takapihalle ei viitsi hirmuisesti tänä vuonna panostaa, kun tietää ettei ne kauaa siellä selviä.

Etu ja sivukuistille kuitenkin voisi jotain mukavaa keksiä.
Hiukan sain sentään aikaseksi, ostin muutaman kanervan ja istutin ne. On se hyvä jostain edes lähteä liikkeelle syksyn koristuksien kanssa.

 Muutaman oksan kävin havujakin hakemassa. Todella tylsästi oli vain perus punaisia kanervia Rautialla, joten väriä ei ihan hirmuisesti näillä saanut.
 

Ihan kiva oli kuitenkin jotain eloa saada, näihinkin istutuslaatikoihin.
Lähetä kommentti