sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Syksyn koristuksia askarrellen

25.10.2015
Aloittelin perjantaina askartelemaan syksyn koristuksia ja pyhäinpäivää varten toki myös tuli näitä tehtyä. Meillä ei ole vaahteraa ja ainut missä oli lehdet yleensäkkään kiinni enää oli mustaviinimarjapensas, joten sen lehdet tuli nyt askartelu käyttöön. Maalasin akryylimaaleilla oranssilla ja kellertävällä syksyn sävyt. Hain myös koivun oksia ja spray maalilla maalasin ne hopeisiksi.


 
 

 
 
 
 
Ostimme kurpitsa jonka sisustasta leivoin piirakan ja kuoresta teimme lyhdyn.
 
 
Leikkasin fileerausveitsellä pohjaan aukon ja kaiversin metallisella jäätelökauhalla sisustaa ja siemenet pois. Mies sai taiteilla porakoneella kurpitsaan kuvioita. Tällainen taideteos syntyi tällä kertaa. En halunnut mitään perinteistä Halloween naamaa kurpitsaan vaan hiukan reikiä, joista kynttilän valo näkyy. Lopuksi kaadoimme kurpitsan sisälle etikkaa, koska luin sen auttavan sitä säilymään pidempään.
 
 
 
 
Leikkasin takapihalta näitä heiniä ja olin viemässä ne kompostiin, mutta kun ne olivat nipussa kädessäni tajusin, että niistä tuleekin täydellinen koriste etupihalle. Olin ajatellut ostaa tuohon tonkkaan sypressin mutta tämä on paljon parempi ja ilmainen. Laitoin rautalangalla lehdet kiinni heiniin ja hopeisiin oksiin.
 

Ihanaa miten paljon meidän etu kuisti piristyi :)


Ovi koristeen lehdet ovat hiukan käpertyneet, mutta tuovat silti väriä
 
Eilen illalla meillä oli kynttilät palamassa sivukuistilla ja minä olisin voinut jäädä ulos nauttimaan syksyn raikkaudesta ja kynttilän valosta :) Ihanaa 
Värikästä ja raikasta syksyä ja tulevaa Pyhäinpäivää kaikille
 
Lähetä kommentti