perjantai 30. lokakuuta 2015

Pyhäinpäivä

30.10.2015
Meillä ei paljon ehditä nyt pyhäinpäivää juhlimaan tai rauhoittumaan. Mieheni ja isäni lähtee aamuyöstä hakemaan muuttokuormaa Keski-Suomesta. Sillä nyt on se viikonloppu kun isovanhempani muuttavat. Kun he huomenna pääsevät takaisin kuorman kanssa ja se saadaan purettua ja kaikki kasattua niin onkin jo melko myöhä, eikä varmasti kukaan jaksa enää juhlia.


Mahtavaa on vihdoin saada heidät lähemmäs, sitten on tämä muutto ja remontti hulabaloo toivottavasti tältä vuodelta ohi. Olisi kiva pitkästä aikaa viettää porukalla ihan rento viikonloppu vaikka pelaten lautapelejä ja istuen iltaa yhdessä.

Kauppoihin on tullut kaikenmaailman joulukoristeet ja -valot ja vaikka mitä. Väkisin sitä itsekkin lähtee joulutunnelmaan ja humuun mukaan kun ympärillä on kaikkea uutta kivaa (ja myös vähemmän kivaa). Minä olen ihan täysin jouluhullu, jos muutoin haluan hävittää kaikenlaisen turhan pikkutilpehöörin, niin joulu on sitten ihan täysin krääsä ja pikkuesine aikaa. Haluan kaikkialle kaikkea joulusta minua muistuttavaa. Tänä jouluna kyllä voisi olla aika hiukan karsia ja miettiä omia joulukoristeitaan.


Tänään ostin meidän etukuistille ihanan tontun, en voinut vastustaa sitä. Se vaan oli niin suloinen, että pakosti tarttui matkaani :)

 Laitoin kurpitsaan sentäs kynttilän, jos ei muuten niin edes näin saa pyhäinpäivää kunnioitettua :)
 
Hyvää pyhäinpäivää kaikille.
Lähetä kommentti