keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Meidän kodin rakennus, terassi

7.10.2015
Teimme takaterassia huhtikuussa 2012 eli silloin kun minä olin viimeisilläni odottamassa meidän poikaamme ja silloin kun minä olin synnytyslaitoksella isäni jatkoi sen tekemistä.

 Minä halusin ison terassin mieluiten koko talon pituisen. Vähän lyhyempi siitä tuli, mutta juuri minun suunnitelmieni mukainen. :)
 
 Terassiin on asennettu 6kpl valoja ja niille tarvittiin pistoke terassin alle. Niitä valoja on ihana syksy iltoina käyttää kun menee terassille nauttimaan viileistä pimeistä illoista.
 
 Nämä aitaelementit löytyi Karjaan Rautiasta poisto myynnistä. Minulla oli lapsivedet menneet aamulla kun läksimme vielä käymään Rautialla ostamassa tarvikkeita ennen sairaalaan menoa ja nämä kaiteet on siltä reissulta. Kyseli ne siellä, että jaksanko nostella niitä ja vastasin vaan, että ei tässä mitään hätää lähden sitten nämä maksettuani synnärille. Vasta seuraavana päivänä tuo poitsu maailmaan pyrki, että ihan hyvin ehti shoppailemaan :) ;)
 


 Voi miten pieniä nuo tuijat ovatkin olleet istutusvaiheessa. Aika hyvin ovat ilmeisesti viihtyneet paahtavassa kuumuudessa kun ovat niin valtavasti tänä aikana kasvaneet.
 
 2013 maalasimme kaiteet valkoiseksi ja 2014 käsittelin terassin mustaksi öljyllä. Meille on myös asennettu markiisit tuomaan paahteeseen helpotusta.
 

Tänä vuonna terassilla näytti tältä ja nyt syksyllä istuttamani viinirypäle jos viihtyy niin sen olisi tarkoitus kasvaa tuonne pöydän päällä olevien tukipuiden päälle katokseksi.
 


Lähetä kommentti