tiistai 13. lokakuuta 2015

Eilinen tapetointi projekti

13.10.2015
Äitini on maalannut isovanhempieni uudessa asunnossa seinät ja yhteen seinään olimme valinneet tapetin. Makuuhuoneen seinään tuli valittua kohdistettava tapetti :) Minä ja äitini kävimme eilen asentamassa tapetin seinään.
 
Starkilla oli tapetteja poistomyynnissä ja saimme tämän tapetin 5,- rulla normaali hinta oli ollut lähellä 40,-. Eli ihan kohdallaan oli tuo hinta ja värimaailma. Eikä tuota tullut asennettuakaan ihan miten sattuu. Pienenä pelkona oli, että pysyykö se seinällä vai ei mutta ei se ainakaan vielä ole irronnut :) ;) Lähinnä äitini pelkäsi vaikka vakuutin hänelle, että kyllä se seinällä pysyy.
 
Kuten useimmilla vanhemmilla ihmisillä tavaraa on myös minun isovanhemmilleni kertynyt vuosien varrella melkoisesti ja nyt kun he muuttavat pienempään asuntoon on sitä suurella kädellä saatava karsittua. No se ei ole kovinkaan helppoa. Olemme yrittäneet ohjeistaa heitä ottamaan vain sen mitä käyttävät päivittäin. Saa nähdä mihin saavat mahtumaan kaiken ja onnistuuko tavaroiden karsiminen.
 
Minäkin aloitin karsimaan taas tavaraa. Ärsyttää kun kaapeissa pyörii vanhoja vaatteita ja kaikenlaista mitä ei ole käyttänyt pitkään aikaan. Pitäisi saada vielä suuremmin kaikkea turhaa poistettua. Olen kokoajan menossa askettisempaan suuntaan sisustusmieltymyksessäni ja nykyinen sisustus ei oikein vastaa sitä ihanne ajatustani.
 
 
Kirpputori oli hyvä juttu sai lastentarvikkeita pois ja tienasi hiukan rahaakin niistä. Nyt vaan kiireästi loputkin pois ennen kuin taas kertyy uusia.
Lähetä kommentti