maanantai 28. syyskuuta 2015

Vanhat valokuvat järjestykseen

28.9.2015
Minulla on ollut jo useamman vuoden ajan valokuvat yhdessä laatikossa odottamassa, että joku ehtisi ne laittaa kansioon. En ole löytänyt sopivaa kansiota ja yleensäkin niitä tarvittaisiin aika monta, jotta kaikki kuvat mahtuvat. Nyt sain isovanhemmiltani lisää kuvia, joten oli pakko kehittää jotain. Kuvia on vanhempieni häistä -84 vuodesta 2010 vuoteen saakka.

Halusin kokeilla voisinko saada vanhasta kirjasta tehtyä valokuville oivan kansion ja tänään sitten aloin sitä tekemään. Kävin eilen antikvariaatissa ja kysyin kirjaa askartelua varten. Minulle ehdotettiin useampaa kirjaa, joista valitsemani oli sopivimman kokoinen. Tarvitsin paksun kirjan johon mahtuisi kaksi kuvaa päällekkäin aina sivulleen.

Tälläinen projekti tällä kertaa

 Kuvat piti ensin lajitella vuosiluvun mukaan järjestykseen.
 
 Kaikki alkoi vuoden -84 vanhempieni häistä.
 
 Lapsen kasvatusopas sopii hyvin kuvakansioksi, jossa "lapsi" eli minä kasvan :) Toivottavasti kirjailija ei ota tätä pahalla. Uusiokäyttöä.
 


 Tällä erää pääsin vuoden -91 loppuun ja melko monta vuotta jäi vielä jäljelle :)
 
Kirjasta pitää poistaa, jonkin verran sivuja, jotta se mahtuu olemaan kiinni vielä valokuvien laiton jälkeenkin. Liimaan aina kaksi sivua yhteen jotta sivut kestävät paremmin. Valokuvat pujotan veitsellä leikkaamiini viiltoihin. Saa nähdä montako kuvaa yhteen kirjaan saan mahtumaan. Pitää sitten löytää toinen samanlainen kirja jos ei kaikki mahdu (en usko että mahtuu)
 
Lähetä kommentti