perjantai 11. syyskuuta 2015

Ulkovaatekaapin päivitys

11.9.2015
Meillä on lasten puolelta ollut ulkovaatteet melkoisen kaaoksen vallassa ja ei se nyt ihan vieläkään ole valmis ratkaisu mutta paljon parempi kuin ennen.

Alkuun oli vain yksi jonka parit pienen pienet kengät ja takit mahtui mihin vaan ja niille ei tarvinnut kehittää mitään paikkaa. No sitten ne kengät lisääntyi ja takkeja tuli lisää ja toisenkin lapsen tavaroita ilmestyi kuvioihin. Tuntui ihan toivottomalta siitä kaaoksesta löytää kenkäparia. Samassa kaapissa on myös hoitolaukku, pullokassi ja lehtikeräyskassi, joten tila oli aika pieni kaikelle tälle.

Kiertelin kaupoissa ja yritin löytää lokerikkoa jonka saisi kiinni kaapin sivuun ja siihen voisi sitten kenkiä laittaa, mutta nyt tähän hätään en sellaista mistään löytänyt ja täytyy paremman puutteessa tyytyä tähän ratkaisuun kunnes saan toivomanilaisen lokerikon. Järjestyksen sai kuitenkin paremmaksi ja myös lapset pystyvät saamaan kengät paremmin kaapista.

Kaaos johon olisi pitänyt tajuta puuttua aiemmin

Lapsetkin vain heittivät kengät kaappiin milloin millekin hyllylle ja aina tuntui löytyvän vain toinen kenkä eikä toista mistään.

Löysin Habitare messuilta meille ihanan tukevan lehtikassin joka pysyy hyvin kuosissaan niin sekään ei enää pötköttele milloin missäkin. Samanlainen pitäisi löytää pulloille. Silloin pitää sijoittaa kassit taakse ja kenkäteline eteen.
 
Messuilla käynnistä laitan kuvia ja kirjoitelmia kun saan kuvat järjesteltyä ja tsekkattua läpi.
Lähetä kommentti