sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Maalari "mestari" sai toteuttaa itseään tänä viikonloppuna :)

13.9.2015
Lauantai aamupäivästä lähdettiin porukoille luonnoksen ja pensseleiden kanssa. Tunnelma oli melko masentava, en uskonut siitä tulevan yhtään mitään. Arvelin saavani lauantain aikana piirrettyä seinälle luonnoksen ja sunnuntaina vasta pääseväni maalaamaan.

Apuvälineet on sallittuja :) Nykyään piirtää niin vähän, että ei pysty hahmottamaan kuvaa enää niin hyvin ja suurennoksen tekeminen luonnoksesta menee ihan pieleen.

Lyijykynällä hahmoteltu seinälle ja valokuvilla tarkasteltiin vielä muotoa.

Vitsinä kysyin äidiltäni että piirränkö kädenkin kun se heijastui seinälle ja hän halusi sen piirrettäväksi. No myöhemmin niitä tuli sitten lisää.

Mustalla rajaus. Mietin kumminpäin teen rajaanko ensin mustalla vai maalaanko harmaalla ensin ja rajaan jälkikäteen. Olen tyytyväinen, päätökseeni rajata ensin. Minulla oli melko huono valikoima pensseleitä ja rajaus tulikin liian paksulla pensselillä. Maalatessani harmaalla sain sitten ohennettua rajausta.

Tässä kohti oli sitten saatu idea siitä, että laitetaan isovanhempieni, vanhempieni ja meidän nimet kädenjälkien yhteyteen.

 
Oli hyvä kun kerkesinkin maalaamaan sekä rajat, että pohjavärin lauantain aikana. Oli mahdollista saada tämä valmiiksi viikonlopun aikana. Kaikki kävi kyselemässä että onko se nyt valmis vai tuleeko siihen vielä jotain :)

Sunnuntain eli tämän päivän aloitin maalaamalla isovanhempieni ja vanhempieni nimet. Sekä juuri osiin värisävyjä hakiessa.

Piti laittaa meidän hääkuva paikoilleen että saa katsottua meidän nimille oikean kohdan.
Kelo kai siitä tuli. Kysyin maalatessani isältäni, että miltä se sieltä kauempaa näyttää ja vastaus oli että tais tulla kuollut lapinpuu. Vastaus oli mielestäni hyvä, kun siihen sitä oli yritetty tähdätä ja jos se jonkun muunkin silmään näyttää siltä niin sit on kait jossain kohdassa onnistunut.Käytettävissä oli kolme seinämaalin jämää. Musta, valkoinen ja harmaa.


"Sukupuu" valokuvien kera. Nurkkiin ainakin on tarkoitus tulla sitten myöhemmin lisää kehyksiä, mutta vasta lasten kasvaessa.
Vanhempani haluavat vielä jonkin muistomerkin edesmenneille ja nykyisille koirillemme puun juurelle ja koska koirat ovat Saksan kääpiöpystykorvia pitää piirtää sellainen. Ehdotuksena on nyt sitten näistä jompikumpi. Saa nähdä mitä vanhempani ovat mieltä ajatuksesta.

 
Lähetä kommentti