keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Blogin muokkaus

23.9.2015
Ei ole helppoa muokata blogista mieleistään ja toimivaa. Minä etsin netistä eri blogeista ideoita ja sitten niiden ideoiden toteuttamiseen tarvitaan ohjeita. Onneksi on blogeja jotka kertovat blogin tekemisestä ja muokkaamisesta. Halusin pitkää tuohon otsikkoon liittää kuvia, mutta se ei ollutkaan ihan niin helppoa toteuttaa. Tai helppoa ja helppoa, ei kait tuo nyt mikään ylitsepääsemättömän vaikeakaan ollut, mutta ohjeiden löytämiseen meni tovi.

Tietokoneen kanssa leikkiminen ei ole koskaan ollut minun vahvimpia puoliani, mutta aina kun vähän näen vaivaa niin kyllä saan kuitenkin jotain aikaiseksi.

Nyt sain ne kuvat tuohon otsikkon alle ja ehkä jopa muistan sitten miten ne muutetaan kunhan sen aika tulee. Ohjeet löysin http://blogihelppi.blogspot.fi/ sivuilta. Tämä blogin pitäminen opettaa kyllä paljon kaikenlaista uutta. :)

Ideoita otetaan myös vastaan. Vasta-alkajaa saa auttaa ja kehittää. :)Linkkeinä nuo otsikot ei toimi. Ehkä sitten seuraavaksi yritän saada ne toimimaan. Saa nähdä mitä sitä löytää tuolta InterNetin ihmeellisestä maailmasta.

Mies varmaan löytäisi heti kohta kaikkiin kysymyksiin vastauksen, mutta haluan oppia itse niin osaan sitten niitä muokatakin. Jos tulee joku paha paikka niin kysäsen sitten apuja, nörtiltä :)


Lähetä kommentti