maanantai 3. elokuuta 2015

Sabluunan teettäminen omalla kuvalla

3.8.2015
Viikonloppuna meillä vieraili ystävä/sukulaisperhe ja keskustelimme sisustuksesta ja maalaamisesta. Heidän on tarkoitus maalata asuntonsa makuuhuoneen ja aulatilan seiniä, joten suunnittelimme yhdessä miten ne kannattaisi toteuttaa. Ystäväni on miettinyt miehensä sukuvaakunan teettämistä sabluunaksi, jolla saisi makuuhuoneen seinään maalaamalla luotua kuvioita. Olen kait pudonnut ihan kokonaan kelkasta kun ei ole tullut aiemmin edes mietittyä sabluunan teettämistä. Tuntui, että tämä minun pitäisi tietää ja koska en tiedä pitää asiasta ottaa selvää.

Löysin netistä firman Kaavain.fi jonka sivuilta löytyy paljon erilaisia valmiita sabluunoita ja sen lisäksi he tilauksesta valmistavat sellaisen kuin haluaa.

Olen niin tottunut aina tekemään omat sabluunani, etten ole edes ajatellut kai moista asiaa. No tämä oli kuitenkin todella hyvä vinkki ystävältäni. Ja tärkeä muistutus siitä miten paljon kaikkea minun pitää ruveta ottamaan selvää ja paikkailla tietojani ja taitojani.


Viikonloppuna oli myös meidän 7.hääpäivä ja vietimme sen Naantalin Muumimaailmassa. Mieheni loma loppui ja se oli samalla myös sen päättäjäisretki. Poikani on hulluna muumeihin ja hänelle pelkästään asiasta mainitseminen sai aikaan melko vahvan tunnereaktion. Ihana päivä vaikka sää ei suosinutkaan. Ystävien, pienten rakkaideni ja mieheni seurassa vietetty aika oli kuitenkin parasta.
 
Lähetä kommentti