perjantai 24. heinäkuuta 2015

Restaurant Thyme

24.7.2015
 

Viimeisenä iltana menimme syömään aivan hotellimme lähellä sijainneeseen ravintolaan, joka oli todella viehättävästi sisustettu. Henkilökunta oli todella ihanan lämminhenkinen ja ruoka todella hyvää. Aivan mahtava ravintola, toivon heille paljon asiakkaita ja menestystä. Harmiksemme me tajusimme ravintolan vasta kun olimme jo lähdössä pois saarelta, muuten olisimme varmasti vierailleet useammankin kerran täällä syömässä.
 
Paikka oli niin upea sisältä kuin ulkoakin, ei ihan rantatamineissa viitsinyt sisään mennä :)

Hauskoja yksityiskohtia, kuten tuo kenkävalaisin, löytyi ravintolan sisustuksesta. Tätä paikkaa jään kaipaamaan ehkä eniten :)

Yksi lampuista oli hiukan erilailla kuin normaalisti. Ihanan hauska idea ;)

Pöydät oli kauniisti katettu valmiiksi, mutta paikka oli valkoisuudestaan huolimatta todella kodikas ja kutsuva. Jotkut ravintolat olivat samaantapaan valkoisilla liinoilla ja valmiilla kattauksella, mutta niistä puuttui se omaleimaisuus ja ne olivat ennemminkin "liian hienoja" meidän makuun.

Mies valitsi listalta pippuripihvin. Annos oli kaunis ja maistuva sekä iso.

Minä tilasin Pasta Garbonaran ja sitä oli niin valtava annos etten jaksanut millään kaikkea syödä. Todella hyvää.


Me menimme yläkertaan syömään. Siellä oli kolme 4hengen pöytää ja 1 kahdenhengen pöytä katettuna. Olimme lasten takia ravintolassa sen verran aikaisin illasta, että olimme ainoat asiakkaat.

Valkoinen lauta katto ja lattia ja ripauksena väriä vanhasta puuovesta ja peilistä.

Maisematkaan ei olleet huonot, vaikka paremmat olisi merenrannalla, mutta kaikkea ei voi saada :)Ravintolan omaa leipää ja fetajuusto. Vesipullokin oli sisustukseen sopiva. Kaikkea oli mietitty. leipä oli hyvää ja tyttärellemme maistui leipätikut. Olut tarjoiltiin viinilasissa, kaiken ei aina tarvitse mielestäni olla niin oikein tehtyä, vaan tälläiset pienet hauskat yksityiskohdat on mahtavia.

 


Lähetä kommentti