torstai 30. heinäkuuta 2015

Nurmikon leikkaus :)

30.7.2015
Poikani haluaa aina nurmikonleikkurilla ajetun reitin pihalle, jotta voi ajaa autoilla, omalla nurmikonleikkurillaan tai vaan juosta rataa pitkin. Tällä kertaa tuli vähän hienompi reitti tehtyä, eikä sitä meinannut raaskia leikata lopuksi pois :)
 
 
Poikakin oli sitä mieltä ettei sitä saa leikata pois. Mies kävi talon katolta ottamassa kuvia. Arki asioista saa myös hauskoja :)

 
Ihan kiva on nähdä pihaa tästä perspektiivistäkin.
 

Saa nähdä mitä sitä seuraavalla kerralla saa aikaiseksi. Nyt oli nurmikko päässyt niin pitkäksi kun emme ole pahemmin olleet kotona, että "teos" näkyikin paremmin.

 
Kasvihuoneemme on kokenut kovia aina myrskyissä joten päätimme tukevoittaa sitä tänä vuonna yhdellä paneeliseinällä. Kasvien kasvua se ei ainakaan ole häirinnyt. Paneeliseinä on kaikkein vähiten aurinkoa paistavalla puolella, joten en sen uskonutkaan haittaavan valon tai lämmön saantia. Ulkopuolelta maalasin samalla valkoisella kuin talo ja sisäpuolella on kelon värinen terassiöljy.
 
Mansikkamaa on tänä vuonna päivityksen tarpeessa. Aiempina vuosina meillä on tullut tosi hyvin mansikkaa. Nyt monet puskat tekevät todella huonoja tai ei ollenkaan ja näyttävät siltä kuin  kuivuisivat vaikka vettä on kyllä taivaaltakin tullut riittämiin. Kunhan lopettavat marjojen teon niin täytyy poistaa kaikki kärsineet puskat ja ottaa kuorikaatteet talteen. Muokata pohja ja laittaa uudet mullat. Jos ensi vuonna saisi sitten taas hyvin mansikoita. Muita marjoja tulee tosi hyvin viinimarjoja keräsin eilen jo ja niitä näkyy olevan tosi paljon, myös pensasmustikoissa on paljon marjoja ja päärynäpuussa on monta päärynää tulossa, ensimmäinen vuosi kun saadaan omia päärynöitä :)
 
Lähetä kommentti