lauantai 25. heinäkuuta 2015

Asuntomessuilla vuosien tauon jälkeen

25.7.2015 
Useampi vuosi on mennyt siitä kun viimeksi pääsin asuntomessuilla käymään, joten tänä vuonna kun ne järjestettiin noin lähellä oli pakko jostain saada aikaa. Tälle päivälle luvattiin sen verran hyvää keliä, että päätimme mennä. Ihan mukavaa oli kierrellä ja katsella mitä kaikkea sisustuksellisia ideoita on messukohteisiin tehty. Ihan kaikkia kohteita emme kerenneet kiertää, mutta muutamia helmiä löytyi ja monia itselle melko omituisia ratkaisuja. Kukin tyylillään ja siitä sisustussuunnitelijan ammitti onkin hieno että pääsee toteuttamaan monenlaisia visioita ja oppimaan uusia tyylejä. Jos kaikki pitäisivät samoista asioista olisi se melko tylsää.
 
Messuhallissa oli pari ihanaa kojua Lyhtytalon ja Kuusipohjan tuotteet vetivät puoleensa eniten ihmisiä. Ihania lyhtyjä ja paljon pientä sisustustavaraa.

 
Puutarhoja oli melko vähän laitettu, mutta niistä missä pihaa oli tehty ja jotain kiinnostavaa löysin niin laitan toiseen blogi kirjoitukseen. Katsotaan ensin mitä tuli sisustuksessa vastaan :)
 
Kylpyhuoneet ja saunat


 

 
 
 
 
Lastenhuoneiden seinämaalauksia

                          Aivan mielettömän hienoja (minäkin haluan supersankarin seinälle ;) )

 
Makuuhuoneita
 
 
                Tunnelma näissä kahdessa viimeisessä oli minun mieleen. Ei sovi meidän taloon, mutta pidin näistä (ehkä seuraavaan sitten)
                                          
                                                              OleskelutilojaBetonipintainen seinä minä haluan samanlaisen
Talon muuhun sisustukseen ja ulkoasuun sopiva olohuone. Ihana tunnelma.
 
Muuta mukavaa
 

Betoniportaat oli pakko kuvata. Betoni vaan viehättää minua :)

 
 
Keittiöitä
 
 
 

 Keittiöitä ei tullut kuvattua montaa. En pitänyt oikein tämän vuoden messukeittiöistä. Mielenkiintoiset messut oli, aika loppui kesken ja pienten lasten kanssa messuilu ei ole niin helppoa.
Lähetä kommentti