perjantai 31. heinäkuuta 2015

Annapolis Inn hotelli rodoksella

31.7.2015
Kesäkuussa mietimme, että lähdemmekö kesälomareissulle Ruotsiin vai jonnekkin kauemmas. Kolmården ja laivamatkat + hotelli olivat sen verran arvokkaan oloinen matka, että sillä samalla summalla pääsi etelän lomakohteeseen viikoksi. Lapset ovat myös liian pieniä vielä Kolmårdeniin, joten valitsimme lämmön ja onneksi valitsimme kun ei muuten noita kesävaatteita olisi tullut käytettyäkään.
 Yritimme yhden yön löytää sopivaa hotellia Rodokselta ja Kreetalta, josta olisi lyhyt matkat vanhaan kaupunkiin ja rantaan. Emme oikein osanneet sitten sopivaa löytää, johon olisi meidän perheelle sopivana ajankohtana vapaa huone. Soitin Finnmatkoille seuraavana aamuna ja sain pari vaihtoehtoa, joista valitsimme Annapolis Inn hotellin sen sijainnin ja siellä olevan lastenaltaan takia.


Hotelli on 2003 valmistunut nykyiseen asuunsa ja hiukan ehkä päivityksen tarpeessa, mutta se oli mukavan kotoisa pieni hotelli. Altailla sai olla melko rauhassa ja kiirettä ja vilskettä ei ollut niin kuin isoissa hotelleissa. Ihan sopiva lomailuun lasten kanssa.

Maisemat parvekkeeltamme ei olleet kummoiset, mutta emme me paljoa huoneessa viihtyneet, joten ei niillä huoneen maisemilla niin väliä ollutkaan.


 


Jos oikein tarkkaan talojen välistä katsoi niin näki jopa merta :)


Hotellihuoneistomme oli kaksio. Poikamme nukkui tuolla vuodesohvalla ja me olimme tytön kanssa makuuhuoneessa. Saimme sinne matkasängyn vaikka huonetta varatessa luulimme lasten joutuvan nukkumaan samassa sängyssä. Positiivinen yllätys odotti siis kun ei tarvinnut taistella lasten nukuttamisen kanssa.

 

Hotellin aulassa on trollilaakso ja useampi aikuisten "nukketalo", jotka kiinnostivat meidän pientä miestä kovasti.


 
Allasalue oli hyvin suojaisa. Huono puoli oli se, että siellä sai tupakoida joten lasten altaan läheisyydessä oli välillä joku tupakalla kun sinne yritti mennä.
 
Puukaiteet ja punaiset matot edustavat hyvin hotellin sisustustyyliä.

Viihtyisä vaikka hiukan ehkä päivitystä paikka paikoin kaipaava. Palveleva ja ystävällinen henkilökunta. Huone siivottiin päivittäin ja aulassa oli aina henkilökuntaa. Voisimme mennä uudelleen tähän hotelliin. Hyvä sijainti, n.300m merelle ja sama vanhaan kaupunkiin. Myös Keskustan muotiliikkeisiin on ihan pieni kävelymatka. Ravintoloita ja kauppoja on vieressä, joten mitään ei oikeastaan puuttunut.
Lähetä kommentti