tiistai 30. kesäkuuta 2015

Hei

30.6.2015
Olen ollut koko ikäni sisustamisesta kiinnostunut ja 13-vuotiaana päätinkin, että minusta tulisi sisustussuunnittelija. En halunnut kuitenkaan ryhtyä tekemään työtä suinpäin vaan päätin hankkia itselleni koulutusta sen verran, että koen itse olevani riittävän valmis toimimaan valitsemallani uralla. Olen valmistunut Sisustus ja näyttelyrakentajan Artesaaniksi, Sisustustekstiilien suunnittelun ja valmistuksen Artessaniksi sekä Savonian Ammattikorkeakoulusta Sisustussuunittelijaksi.

Olin töissä Askossa useamman vuoden toimien siellä Visualistina, Sisustussuunnittelijana ja Sisustusmyyjänä. Sain tärkeää kokemusta asiakkaiden parissa toimimisesta ja tuotteista.

Askosta jäin äitiyslomille 3,5vuotta sitten ja nyt olen kahden pienen lapsen kanssa viettänyt aikaa hoitovapaan merkeissä.

Joulukuussa minulle iski idea lähteä hakemaan vähän lisäkoulutusta. Ennen työelämään palaamista se olisi helpoin toteuttaa ja pääsinkin opiskelemaan nopemmin kuin olisin ikinä uskonut.

Kaupallinen koulutus on minun puutteeni ja siksi oli sitä lähdettävä hakemaan. Aloitin tammikuussa Merkonomin opinnot ja aiemmista opinnoistani saan sen verran hyötyä, että voin valmistua jo vuoden päästä kesäkuussa.

Näiltä pohjilta siis ajattelin blogiani pitää. Päivitellä omia sisustusideoita, perhe-elämää ja puutarhan muokkausta.


Lähetä kommentti